header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Wil je graag energie besparen? De gemeente Deventer laat in een interactieve video zien met welke middelen jij energie kunt besparen in jouw huis. Je krijgt informatie over maatregelen (van gratis tot een flinke investering) die je zelf kunt nemen.

Aantrekkelijk en makkelijk

Het wordt nu wel heel aantrekkelijk en makkelijk voor je om met energiebesparende maatregelen aan de slag te gaan. Als woningeigenaar in Deventer kun je met een cadeaubon van de gemeente een gratis actiepakket ter waarde van € 50* bestellen. Je kunt zelf kiezen voor 1 of meerdere energiebesparende maatregelen, waaronder een brievenbusborstel, radiatorfolie, een ledlamp en zelfklevende tochtstrips.  

Bekijk hier de video

*Handelings- en bezorgkosten gaan automatisch van het bedrag van € 50 af. Om meer bewoners te bereiken, heeft de gemeente de waarde van de cadeaubon tijdelijk verhoogd naar € 50. Heb je eerder al een bon (ter waarde van € 24) aangevraagd, dan kun je helaas niet nog een keer een cadeaubon aanvragen.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.