header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Samen met Urgenda doen we ook mee aan de “zet hem op 60” actie. Dat gaat over zuiniger stoken. En over energie besparen en dus CO2 reduceren. Veel CV-ketels staan te heet afgesteld. De ketel stookt dan het CV water naar 80 of zelfs 90 graden. Voor de meeste huizen is dat helemaal niet nodig.

Prettige warmte

En hele hete radiatoren zijn helemaal niet prettig. Daarom vragen we in de “zet ‘m op 60” actie om de watertemperatuur van de CV ketel omlaag te zetten naar 60 graden. Dat scheelt gas, en het is vaak ook prettiger. Probeer het eens uit. Op deze site staat meer informatie en instructievideo’s: www.zetmop60.nl. De koude tijd is nog niet voorbij, dus je kunt nog makkelijk meedoen en uittesten of het werkt.

Doe je ook mee?

Er doen een heleboel energie coöperaties in Nederland mee met deze actie. We laten graag zien dat de campagne aanslaat. Daarom vragen we jullie om ons een foto te sturen van je CV ketel waarop je kunt zien dat ie op 60 staat. Stuur je foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Duurzaamheidsbonus

Als we meer dan 60 foto’s kunnen opsturen maakt Deventer Energie kans op een bonus van € 2500. Daar vinden we dan zeker weer een passende duurzame bestemming voor.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.