header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De Postcoderegeling zoals we die nu kennen gaat op de schop! Maar wat betekent dat nu voor jouw energieprojecten? Dat bespreken we tijdens de online bijeenkomst over de nieuwe Postcoderoosregeling, op 30 maart. Als lokaal energie-initiatief ben je er vast mee bekend: de Postcoderoosregeling. Veel initiatieven gebruiken deze regeling om een zon-op-dak-project of andere energieprojecten mee te financieren.

Fiscale regeling wordt subsidieregeling

De huidige regeling wordt omgezet in een eenvoudige subsidieregeling: de Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE). Deze gaat in per 1 april 2021. Op dinsdagavond 30 maart organiseren we een bijeenkomst over deze nieuwe Postcoderoosregeling voor lokale energie-initiatieven in Overijssel. Tijdens deze online kennissessie lichten LEI-coaches Guido Bakema en Arien Scholtens de nieuwe regeling toe en is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer 
Dinsdagavond 30 maart 19.30 tot 21.00 uur.

Waar
Online kennissessie, na aanmelden ontvang je een link en instructies.

Aanmelden
Meld je vooraf hier aan, uiterlijk voor 29 maart. De webinar is aanvullend op de webinars die Energie Samen organiseert over de nieuwe regeling. Meer informatie hierover via deze link.

Aanmelden en vragen?
Heb je al specifieke vragen m.b.t. de nieuwe regeling? Mail ze vooraf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan komen we er in de kennissessie op terug.

Aanmelden

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.