header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Door de maatregelen rondom Corona kunnen er geen fysieke energiecoachbezoeken worden afgelegd. Daarom heeft Deventer Energie coöperatie de mogelijkheid gecreëerd om online energiecoach gesprekken te houden. Via gratisenergiecoach.nl kun je nu ook een Zoom-sessie met een energiecoach inplannen. De betreffende energiecoach zal dan op het afgesproken moment klaar zitten om met jou via de webcam in gesprek te gaan.

Simpel en veilig

Het enige wat je hoeft te doen is op de link te klikken die je toegestuurd krijgt, het password invoeren en het gesprek kan beginnen. Als je het gesprek via je telefoon of een tablet voert, kun je door je huis wandelen en dan dat aan de energiecoach laten zien wat je graag met hem of haar wilt bespreken.

Op die manier kunnen we toch met je in gesprek gaan over het verduurzamen van je woning en kun je alles vragen wat je maar weten wilt. Hoeven we niet te wachten!

Veel succes met je energiecoach gesprek!

Arjan van der Plas, Projectleider Energiecoaches

Ik wil een afspraak maken 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.