header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Afgelopen nieuwsbrief berichtten wij over de definitieve vaststelling van de nieuwe postcoderoosregeling. Het lijkt inmiddels al weer een eeuwigheid geleden want er zijn volop ontwikkelingen te melden. De werkgroep heeft hard gewerkt om op dag een van de subsidie-openstelling alle zes postcoderoosprojecten in te dienen. Tezamen bevatten deze projecten maar liefst 2200 panelen.

Een mooi aantal om mee te starten onder de nieuwe regeling. De verwachting is dat we in de loop van juli te horen krijgen of alle zes projecten zijn toegekend.

Werkgroep postcoderoosprojecten

In de tussentijd is de werkgroep aan de slag gegaan om de projecten verder in te richten. Allereerst is het team versterkt met projectleider Arjan van de Plas. Samen met de werkgroep zal hij zorg dragen dat we, wanneer de subsidie verstrekt is, concrete stappen kunnen zetten richting realisatie.

Financieringsaanvraag

Een belangrijke uitdaging is het optuigen van een financieringsaanvraag. Door de projecten (deels) te realiseren met cofinanciering trachten we deelname aan het project voor meer inwoners van de gemeente Deventer aantrekkelijk te maken.

De volgende stap is om de technische inpassing van de projecten nader te bekijken. Daarnaast werken we aan een overzicht met informatie over mogelijkheden voor deelnemers van de projecten. We hopen alle geïnteresseerden hier op korte termijn meer duidelijkheid over te kunnen verschaffen.

Op de hoogte blijven?

Het project biedt mooie kansen om gezamenlijk meer duurzame energie te realiseren. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden van de ontwikkelingen van de projecten of ben je geïnteresseerd in wat deelname aan een postcoderoosproject voor jou kan betekenen? Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor de mailing via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.