header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Op 22 juni a.s. vindt de voorjaars Algemene Leden Vergadering plaats. Deze ALV zal wegens corona in hybride vorm plaats vinden dat wil zeggen dat de ALV zowel fysiek als via video verbinding kan worden bijgewoond. Fysiek wil zeggen in de Fermerie aan het Muggenplein in Deventer. je kan dus kiezen of je de vergadering bij wil wonen in de Fermerie, of via een videoverbinding.

Op de agenda komen de gebruikelijke voorjaars onderwerpen te staan zoals goedkeuring aan de jaarrekeningen van de Deventer Energie Coöperatie en van DE wind. Voorts worden een aantal wisselingen in het bestuur besproken.

Toelichting en informatie over nieuwe projecten

Anders dan je in de voorgaande ALV's gewend bent, nodigen we dit jaar geen spreker uit over een actueel energie onderwerp. In plaats daarvan willen we jullie meenemen in een aantal spannende nieuwe projecten die op stapel staan. Daar zijn we trots op, en dat delen we graag met de leden. We zijn aardig op weg met een zestal (!) nieuwe zonneprojecten waar onze leden aan deel kunnen nemen. De zonneprojecten worden opgezet met de opvolger van de postcoderegeling, de subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking, SCE. We geven uitleg hoe die regeling in elkaar zit. De SCE regeling is ook financieel erg interessant. We nemen jullie ook mee langs de plekken waar de projecten kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast geven we informatie over de stand van zaken van de plannen voor meer windturbines langs de A1, waarover ook binnenkort besluitvorming wordt verwacht. We zullen jullie informeren over de samenwerking met ontwikkelaars en zuster-cooperaties die we zijn aangegaan. Er gebeurt dus ontzettend veel. Aan de hand van een presentatie van het bestuur is het de bedoeling met jullie over deze projecten in gesprek te komen. Wij hopen dat het een inspirerende avond wordt.

Nieuwe bestuursleden gezocht

We zullen tenslotte tevens aandacht vragen voor versterking van het bestuur. De ontwikkelingen in de energietransitie gaan in snel tempo verder, we pakken prachtige nieuwe projecten op, en hebben daarom versterking nodig.

Aanmelden on- of offline deelname

De ledenvergadeting start op 22 juni om 19.30 uur met fysieke en digitale inloop; om 20.00 uur begint de vergadering. Wij hopen op je aanwezigheid. Er is coronaproof ruimte voor ongeveer 20 mensen in de Fermerie. Als je de vergadering digitaal wilt bijwonen ontvang je van ons een Teams link.

Meld je vooraf aub even aan en geef daarbij svp aan of je fysiek aanwezig wil zijn of de vergadering online wilt bijwonen. Graag tot 22 juni!

Aanmelding Algemene Ledenvergadering 22 juni a.s.

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw naam in.
Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw e-mailadres in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.