header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Op 30 november om 19.30 uur hebben we weer onze halfjaarlijkse ledenvergadering. We hoopten weer echt bij elkaar te kunnen komen. Maar helaas, we moeten door de vierde coronagolf toch weer digitaal vergaderen. Toch hopen we weer op volle bak, want we hebben een mooi programma.

Programma

Binnenkort versturen we de stukken. We vragen uw instemming voor de begroting voor 2022. En we vragen u om in te stemmen met de benoeming van Rene Korenromp als bestuurslid. Rene Korenromp stelt zich elders in deze nieuwsbrief aan u voor.

Interessante lezing over zeer actueel onderwerp

Na de pauze krijgen we een interessante lezing. U hebt ongetwijfeld al gehoord dat er overal in Nederland problemen zijn met ons elektriciteitsnetwerk. Het net raakt overbelast, er is “congestie”, en in veel provincies is geen ruimte om nieuwe windparken of zonneparken aan te sluiten. In sommige plaatsen is zelfs geen ruimte om nieuwe bedrijven aan te sluiten. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Kunnen we onze ambities voor een energietransitie waarmaken? Welke oplossingen zijn haalbaar of onhaalbaar? Rachel Marty van Enexis gaat ons een verhaal vertellen over hoe dat in elkaar zit. Een lezing over een zeer actueel onderwerp dat ons allemaal raakt.

Aanmelden ALV

U kunt u hier aanmelden voor de ledenvergadering. U ontvangt dan van ons een link om via Teams aan de ledenvergadering deel te nemen. 

Aanmelding Algemene Ledenvergadering 30 november a.s.

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw naam in.
Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw e-mailadres in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.