header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Wil je energiebesparende maatregelen nemen, een lagere energierekening, geen koude voeten of tocht meer in huis, een bijdrage leveren aan een schoner milieu maar weet je niet precies waar te beginnen? Dan zijn de energiecoaches van Deventer Energie de uitkomst voor jou! 

Voor iedereen

Er staan maar liefst 19 energiecoaches klaar om jou te gaan helpen! De energiecoach komt bij je thuis en bekijkt samen met jou wat je kan doen om je woning te verbeteren, energie te besparen of duurzame energie te gebruiken. Of je nu in een huurwoning woont of in een monument, een boerderij of een rijtjeshuis: het team van energiecoaches heeft de benodigde kennis in huis!

Ook via zoom afspraak maken

Maak nu een afspraak en ontdek hoe je duurzamer, comfortabeler en goedkoper kunt wonen. Wil je liever geen energiecoach aan huis? We bieden ook nog steeds de mogelijkheid om via een Zoom sessie het gesprek aan te gaan met één van onze energiecoaches.

Gratis Energiecoach

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.