header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Veel mensen maken zich zorgen over de hoge energieprijzen, ze verwachten een hoge rekening. Ze willen wel energie besparen en hun huis verduurzamen, maar weten niet hoe, of waarmee ze moeten beginnen. Maar je kunt makkelijk geld besparen. Daarover vertellen we graag tijdens de infoavonden over energiebesparing in het Duurzaamheidscentrum: alles over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere rekening.

De eerste infoavonden zijn op donderdag 25 november en donderdag 9 december en bij grote belangstelling willen we meer van zulke infoavonden plannen. Het kost niets. Je moet je wel aanmelden, want er is beperkt ruimte.

Wat kan je verwachten van de infoavond?

Tijdens de infoavonden geven de energiecoaches van het Duurzaamheidscentrum uitleg om je huis te verduurzamen en energie te besparen. Dat scheelt in je beurs, maar het geeft ook meer comfort. En het is uiteraard beter voor het milieu en het klimaat. Onderwerpen die voorbij komen zijn: isolatie, ventilatie, verlichting en verwarming. Veel kun je zelf doen, en niet alles hoeft veel geld te kosten. We spreken ook over financiering en wat de subsidiemogelijkheden zijn. En natuurlijk kunnen mensen vragen stellen.

Lees hier verder

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.