header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Door de krachtige hogedrukgebieden boven, ten noorden of ten oosten van ons land was het gedurende de hele maand maart bijzonder mooi, rustig en droog weer. De windproductie van 522 MWh over maart ligt daarmee echter ruim 35% onder het langjarige gemiddelde voor deze maand (804 MWh). Toch is de windproductie over het kwartaal gemeten 13% hoger dan gemiddeld, wat met name komt door de uitzonderlijk hoge energieproductie tijdens de stormachtige maand februari.

Ben jij ook geïnteresseerd in lokaal opgewekte duurzame energie van onze windmolens?

Stap dan nu over. Samen met energieleverancier Pure Energie maken we Deventer Duurzaam. De twee windmolens in Deventer hebben we samen ontwikkeld, het windpark is voor 75% eigendom van Pure Energie en voor 25% van de Coöperatie. Op die manier kunnen omwonenden en andere belanghebbenden meeprofiteren van het windpark. Dat noemen we sinds 2015 het ‘Deventer Model’. Ben je lid van Deventer Energie en wil je thuis écht groene stroom uit onze windmolens in Deventer? Meld je dan nu aan.

Korting voor leden

Via onze partner Pure Energie leveren wij groene stroom en groen gas met korting tot € 350,- voor onze leden. Als je wilt overstappen geef daarbij dan aan dat je lid bent van Deventer Energie Cooperatie.

Ik word lid van Deventer Energie (€ 20 p/jr) 

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.