header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Het energiezuinig maken van je woning is met de huidige gasprijs voor steeds meer mensen niet meer alleen een kwestie van duurzamer of comfortabeler willen leven, maar ook een financiële noodzaak geworden. Sommigen betalen maar liefst drie keer zoveel aan energiekosten dan vorig jaar. Deze ontwikkeling heeft ertoe geleid dat het aantal aanvragen van inwoners voor hulp van een, gratis, energiecoach explosief is gestegen.

Wat doet een energiecoach
Als Energiecoach bied je persoonlijke ondersteuning en hulp aan mensen die aan de slag willen gaan met het verduurzamen van hun woning. Maar hoe maak je je huis duurzaam en groen? En hoe breng je die energierekening omlaag, zorg je voor meer wooncomfort en minder uitstoot van CO2? Als Energiecoach ga je bij deze mensen langs, bespreekt met hen hun woonwensen, verzamelt gegevens over de woning en het energiegebruik en helpt hen verder op weg.

Iets voor jou?
Je hoeft niet per se technische kennis te hebben over energie. Maar
• Heb je affiniteit met energie(besparing) en duurzaamheid
• Kun je goed communiceren
• Wil je bijleren op het gebied van verduurzaming
• En heb je tijd en energie?

Dan maken wij graag kennis met je!

Training Energiecoach
Ter voorbereiding op je rol krijg je een korte opleiding tot energiecoach en leer je veel bij over energiebesparing.

Mooi meegenomen
Je ontvangt jaarlijks € 1500 aan vrijwilligersvergoeding (belastingvrij) en je breidt je netwerk uit met betrokken mensen die, net als jij, het milieu een warm hart toedragen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.