header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Op dinsdag 14 juni a.s. is er een Algemene ledenvergadering van de Deventer Energie Coöperatie gepland. We zijn deze keer te gast op het kantoor van Witteveen & Bos in de Leeuwenbrug aan de Gedempte Gracht. Naast de gebruikelijke agendapunten wordt na de pauze een lezing gegeven door Emiel van Druten, medewerker van Witteveen en Bos en tevens lid van onze Deventer Energie Coöperatie.

Interessant programma

Emiel zal vertellen over een aantal innovaties in de energietransitie waarbij Witteveen en Bos betrokken is. Ook zal hij toelichten op welke manier het kantoor van Wittenveen en Bos recent volledig gerenoveerd is en hoe een groot aantal maatregelen hebben uitgewerkt om energiezuiniger te worden. We krijgen daarnaast een rondleiding door het gebouw. Het belooft hiermee een mooie avond te worden en wij hopen natuurlijk op een hoge opkomst. Schrijf je aub in via onderstaand aanmeldformulier.

Waar en wanneer

• Witteveen & Bos, Leeuwenbrug, Gedempte Gracht in Deventer
• Inloop vanaf 19.30 uur
• Aanvang vergadering rond 19.45 uur

Aanmelding Algemene Ledenvergadering 14 juni a.s.

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw naam in.
Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw e-mailadres in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.