header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De Deventer Energie Coöperatie zet zich in voor meer duurzame energie, van en voor Deventer. We dragen bij aan de energietransitie, hier, met eigen handen. We zijn een coöperatieve vereniging gerund door en voor vrijwilligers. Onze vereniging is mede-eigenaar van de twee windmolens in Deventer, en een zonnepark op het dak van Sallcon. We zijn volop bezig om dat uit te breiden met nieuwe projecten. We geven met onze energiecoaches ook adviezen hoe je - alleen of met je buren samen - je buurt en je huis kunt verduurzamen. En je kunt via ons ook groene elektriciteit kopen, van eigen bodem.

Versterking marketing, communicatie en ICT

Deventer Energie zoekt voor de toenemende activiteiten versterking. We kunnen geen betaalde banen bieden, maar wel een prima en uitdagende taak waar je trots op kunt zijn. We zijn immers een vereniging van bevlogen mensen.
Deventer Energie zoekt een medewerker communicatie/marketing/ICT. We vragen iemand die 1 dag per week beschikbaar is, en aan kan schuiven op ons kantoor in het Duurzaamheidscentrum aan het Grote Kerkhof.

Wat we vragen

• Je werkt samen met ons bestuurslid Marketing & Communicatie, en helpt met het vergroten van onze bekendheid en het werven van deelnemers voor onze projecten.
• Je helpt bij marketing- en mailingactiviteiten.
• Je doet mee met het up-to-date houden van informatie op de website. Je helpt met het ombouwen en verbeteren van onze website. Je bent bekend met Joomla of Wordpress, of je bent bereid dit te leren.
• Je bent op het kantoor degene die de weg weet met onze PC’s, die zorgt dat de juiste applicaties draaien, je bent handig (zonder super deskundig te zijn) met automatisering.

Wat we bieden

• Werken aan een van de grootste uitdagingen van deze tijd: de energietransitie, en het verduurzamen van onze samenleving, met spraakmakende projecten.
• Uitdagend werk om trots op te zijn, waarin je nieuwe dingen zult leren.
• Een werkplek voor een dag in de week in ons team.
• Een beperkte (onkosten)vergoeding.

Interesse?

Herken je je in dit profiel en wil je samen met ons de mouwen opstropen voor Deventer Energie? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs bij ons op kantoor, we zitten in het Duurzaamheidscentrum in het gemeentehuis van Deventer! Heb je vragen, mail of bel dan gerust met ons bestuurslid Aldert van Buuren via 0622904186 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.