header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De energieopbrengst uit wind over de afgelopen maanden liep flink achter op de verwachting. De zomer en het begin van de herfst werd gekenmerkt door langdurig rustig, stabiel en droog weer. De windproductie van ons park Kloosterlanden lag daarmee 20% onder het langjarige gemiddelde voor deze maanden. Echter, door de goede windopbrengsten in de maanden februari en april is de totale energieopbrengst over het jaar tot nu vrijwel nog steeds gelijk aan de prognose.

Ben jij ook geïnteresseerd in lokaal opgewekte duurzame energie van onze windmolens?

Stap dan nu over. Samen met energieleverancier Pure Energie maken we Deventer Duurzaam. De twee windmolens in Deventer hebben we samen ontwikkeld, het windpark is voor 75% eigendom van Pure Energie en voor 25% van de Coöperatie. Op die manier kunnen omwonenden en andere belanghebbenden meeprofiteren van het windpark. Dat noemen we sinds 2015 het ‘Deventer Model’. Ben je lid van Deventer Energie en wil je thuis écht groene stroom uit onze windmolens in Deventer? Meld je dan nu aan.

Korting voor leden

Via onze partner Pure Energie leveren wij groene stroom en groen gas met korting tot € 350,- voor onze leden. Als je wilt overstappen geef daarbij dan aan dat je lid bent van Deventer Energie Cooperatie.

Ik word lid van Deventer Energie (€ 20 p/jr) 

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.