header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De gemeente Deventer heeft van de Rijksoverheid een budget van ruim 1 miljoen euro gekregen om mensen met een smalle beurs en een koopwoning te ondersteunen met het verlagen van hun energierekening. De gemeente heeft Deventer Energie gevraagd een projectorganisatie op te zetten en de projectleiding op zich te nemen. Energiecoach Bert de Waal treedt op als projectleider en bestuurslid René Korenromp zit namens Deventer Energie in de stuurgroep van dit project.

Vooral de kennis en ervaring van Bert als energiecoach en als budgetcoach maakt dat hij als geen ander geknipt is om dit project te trekken.

Deventer Helpt

Bert hoefde zich geen twee keer te bedenken om de energiecoaches van Deventer Energie bij het project te betrekken. “Bert: “De coaches hebben kennis van zaken en kijken samen met de bewoners naar de bespaarmogelijkheden en doen een voorstel voor de meest effectieve maatregel.” Na het bezoek van de coach maakt een isolatiebedrijf een offerte op maat en wordt de vloerisolatie, muurisolatie of het HR++ glas aangebracht.

Resultaatgerichte aanpak

Deventer Energie en de gemeente hebben veel tijd gestoken in de voorbereiding, zoals het selecteren van de isolatiebedrijven, het uitwerken van de communicatie en de hele administratieve organisatie van het project. Dat is belangrijk want als het project een keer loopt is het lastig bij te sturen. “Die goede voorbereiding betaalt zich nu uit” aldus René. “De aanpak die Deventer heeft gekozen is zeer pragmatisch en effectief en staat volledig in het teken van het realiseren van resultaat”.

Kijk op Deventerhelpt.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

Deventer Helpt

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.