header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Ken uw energieverbruik en vind mogelijkheden om te besparen met de HanzeBox. De gemeente Deventer heeft een aantal HanzeBox’en gratis ter beschikking gesteld aan Deventer Energie. De HanzeBox is een klein apparaatje dat u aan de slimme meter kunt hangen waarna u met behulp van een computer direct inzicht heeft in het gebruik van uw apparaten.

Inzicht in energieverbruik specifieke apparaten

De HanzeBox leest uw slimme meter uit en stelt u in staat te zien wat uw energieverbruik is, zowel elektriciteit als gas, over de dag, week, maand en het jaar. Daarmee krijgt u inzicht in het energieverbruik van specifieke apparaten, de impact van isolatiemaatregelen en andere besparingsmaatregelen. De HanzeBox slaat gegevens versleuteld op, op het internet. De gebruiker zelf is de enige met toegang tot die gegevens.

Real-time

De HanzeBox leest "real-time" dus u ziet onmiddellijk na het inschakelen van een apparaat het verbruik. Hanzenet, leverancier van de HanzeBox heeft de ervaring met huidige HanzeBox gebruikers dat deze bij een kWh tarief van €0,40/kWh in staat waren tot €420,-/jaar op elektriciteitskosten te besparen In de toekomst is het mogelijk dat er via Deventer Energie en/of Hanzenet extra betaalde functionaliteiten worden aangeboden die u meer mogelijkheden geven om energie te besparen. De basisfuncties van deze HanzeBox worden altijd gratis door Hanzenet aangeboden.

Vraag nu de Hanzebox aan

De actie loopt tot eind december, dus wees er snel bij. Bent u lid van Deventer Energie? Dan treft u het want onze voor onze leden zijn er nog een paar beschikbaar. Stuur uiterlijk 29 december een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Actievoorwaarden

-  Maximaal 1 HanzeBox per adres.
-  Op is op.
-  De HanzeBox kan afgehaald worden bij het Duurzaamheidscentrum in Deventer op 30 december (13-17u) 
-  Bij het afhalen dient u een legitimatiebewijs te tonen.
-  Bij de HanzeBox ontvangt u een instructie van Hanzenet. Eventuele servicevragen kunt u direct aan HanzeNet stellen.
-  Deventer Energie is niet verantwoordelijk voor het goed functioneren van de HanzeBox.
-  U gebruikt de HanzeBox uitsluitend voor het verkrijgen van inzicht in het energiegebruik in uw eigen woning.
-  U bent bereid het komende jaar maximaal twee keer een korte vragenlijst in te vullen zodat wij ervaringen met de HanzeBox kunnen inventariseren.

Hoe meldt u zich aan?

•  Stuur uiterlijk 29 december een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
•  Wij reserveren dan – zolang de voorraad strekt – een HanzeBox voor u.
•  Geef in de mail aan: uw naam, emailadres en postcode/huisnummer (ter verificatie en als voorwaarde voor de subsidie) en of u lid bent van Deventer Energie.
•  U krijgt bericht als u een exemplaar kunt komen afhalen op 30 december.

Meer weten over energie besparen?

Wilt u meer weten hoe u energie kunt besparen? Vraag dan om advies van een van de energiecoaches van Deventer Energie. Ga naar www.gratisenergiecoach.nl.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.