header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Afgelopen november hebben we een heugelijke moment mogen vieren met het initiatief Zonnedaken DEC. De bouw van het eerste zonproject ging van start! Een mooie mijlpaal na ruim een jaar van voorbereidingen. Alhoewel deze bouw van project Spoorzone is gestart bleek helaas dat enkele essentiële onderdelen niet tijdig geleverd konden worden.

Zodoende blijft het nog eventjes wachten totdat het project daadwerkelijk in productie kan.

Meerdere projecten volgen

Ondertussen staan de volgende projecten in de rij om, in navolging van Spoorzone, gerealiseerd te worden. Maar ook voor de lange termijn zijn we aan het kijken of we potentiële daken kunnen benutten voor de opwek van zonne-energie. Zo zijn we in samenwerking met wooncorporatie Ieder1 aan het inventariseren welke daken er geschikt zijn om via ons coöperatief initiatief te voorzien van zonnepanelen. Ook de gemeente Deventer onderzoekt momenteel in hoeverre gemeentelijk vastgoed door ons benut kan worden.

Deelnemen

Onze deelnemers (leden) maken het namelijk mogelijk dat we ook daadwerkelijk de installaties aan kunnen schaffen en kunnen laten plaatsen. Daarbij ontvangen zij een rendement op hun investering. Om in de toekomst vele daken te mogen voorzien van zonnepanelen hebben we meer deelnemers nodig. Lijkt het u leuk om mee te denken over hoe we meer deelnemers mogen verwelkomen binnen het initiatief? Dan nodigen u van harte uit om een keer onze werkgroep bijeenkomst bij te wonen en nader kennis te maken.

Meer informatie 

Wij zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of vragen. 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.