header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Deventer Energie is een coöperatie van Deventenaren die zich inzetten voor het opzetten van meer duurzame energie. Dat doet de coöperatie door mede eigenaar te zijn van windmolens, door zonnedaken te ontwikkelen en door te helpen bij het verduurzamen van je huis. Deventer Energie draait op vrijwilligers. Het bestuur bestaat uit 7 personen. Veel nieuwe projecten zijn in voorbereiding.

Deventer Energie zoekt een penningmeester (v/m). Je helpt mee met het (financieel) draaiend houden van de coöperatie en met het ontwikkelen van nieuwe businesscases. Administratieve en financiële kennis is noodzakelijk, maar sommige taken zoals opstellen jaarrekening en loonadministratie zijn uitbesteed. Tijdsbesteding is ongeveer 6-10 uur per week. Voor inlichtingen over de werkzaamheden of interesse in de functie kan er contact worden opgenomen met de huidige penningmeester, Laura Pool via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.