header

Zo vlak voor de kerstdagen is er op zaterdag 15 december van 13.00-16.30 uur een sfeervolle kleinschalige kerstmarkt op het erf van de Ulebelt. Samen met buurtbewoners organiseert de Ulebelt-zorggroep deze middag. In de Kikkerkeet, het Uilennest, bij BSO Sam&Michiel en buiten op het erf is weer van alles te beleven.

Gezellige kleinschalige markt met leuke kerstkadootjes, lekkere drankjes en muziek.

Er zijn verschillende kraampjes waar (zelfgemaakte) kerstproducten te koop zijn, en er zijn activiteiten om zelf aan de slag te gaan zoals popcorn maken of broodjes bakken boven het vuur. Op de kerstmarkt is van alles te ontdekken: zelfgemaakte kadootjes, vogelvoer-cupcakes, workshops windlichtjes vilten met kinderen; marshmallows boven de vuurkorf; broodjes bakken en ponyritjes. Het is gezellig bijkletsen rond vuurkorven met marshmallows, chocolademelk en gl├╝hwein. Natuurlijk kan je ook zelf een kerstliedje komen spelen op onze reuze-xylofoon.

Kijk ook eens op website van de Ulebelt

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.