header zonneroos

Participatieregelement Zonneroos

zonneroos meisje

Hebt u interesse in schone energie, maar is het niet mogelijk om zelf zonnepanelen te plaatsen? Of staat uw huis niet gunstig ten opzichte van  de zon? Dan is gezamenlijk zonne-energie opwekken op een ander dak de oplossing. Wij bieden u de mogelijkheid gemakkelijk zonne-energie op te wekken en daarbij te profiteren van een goed rendement.

Zonneroos

Zonneroos Project

Heeft u geen eigen dak? Of geen geschikt dak voor zonnepanelen? Het Zonneroos Project is voor u dan dé kans om zelf groene energie op te wekken en te profiteren van een lagere energierekening.

Nog 500 panelen

Op het dak van Sallcon aan de Schonevaardersstraat zijn inmiddels 500 zonnepanelen geplaatst. Er is echter ruimte voor 1.000 panelen. Er is dus nog plaats voor nog eens 500 panelen!

Tot 2032 geen energiebelasting

Iedereen die in het postcodegebied 7411, 7416, 7417, 7418, 7419, 7421, 7422, 7423, 7428, 7214 woont, kan meedoen aan het project. Om mee te doen wordt u lid van Deventer Energie. Daarnaast investeert u eenmalig in één of meerdere zonparticipaties. Dankzij de Regeling Verlaagd Tarief, ook wel de Postcoderoosregeling, geeft uw deelname u 14 jaar lang gegarandeerd recht op het niet hoeven te betalen van belasting over uw stroom.

postcodegebied

 

 

 

 

Deel dit via:

zijbalk:

De Zonneroos

Een uitstekende duurzame investering met een gemiddeld rendement van 6%! Samen maken we Deventer klimaatneutraler. U kunt nog inschrijven!

Meedoen

U kunt al meedoen vanaf € 280,- per zonneparticipatie. Deventer Energie verzorgt daarna installatie, onderhoud en administratie. U heeft er geen omkijken naar.

Persoonlijk advies

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Mail of bel 0570-572217

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Wij doen mee!

 • Blanche Betz

  Wooncoach Deventer Energie

  “Ook met kleine stappen kun je bijdragen aan een beter milieu. Ik vind het een uitdaging om samen met iemand te kijken welke stappen haalbaar zijn, rekening houdend met zijn of haar situatie.”

   

 • Dick Glaser

  Ambassadeur Deventer Energie

  “Onze fossiele brandstoffen raken op. Overschakelen op duurzame energie is een must en een kans voor innovatie, werkgelegenheid en ons leefklimaat.”

   

 • Yvonne Haaxman

   Communicatieadviseur en lid van Deventer Energie

  “Lokaal en met elkaar zetten we de schouders onder de aanpak van de energietransitie. Dat is de kracht van Deventer Energie."