header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer.

Maak gratis een afspraak met een energiecoach. Een energiecoach komt bij u langs, bespreekt met u uw woonwensen en verzamelt gegevens over uw woning en energiegebruik. Zij bieden u persoonlijke ondersteuning en hulp bij al uw vragen.

Je kunt ook op het digitale energieloket kijken. Hier vind je een schat aan informatie, je kunt zelf een eerste check van je woonsituatie en energiegebruik uitvoeren en je kunt online je vragen stellen. Op het Energieloket West Overijssel vind je alles over energiebesparing, opwekking van duurzame energie, subsidies en financieringsmogelijkheden. Daarnaast bevat de site diverse tests, quickscans en energiechecks, zodat je binnen een paar minuten meer inzicht krijgt.

Energieloket West-Overijssel

Wilt u persoonlijke ondersteuning bij het in kaart brengen van de diverse mogelijkheden die er zijn om energiebesparende of comfortverhogende maatregelen te nemen? Wilt u gratis hulp van iemand die onafhankelijk is en kennis heeft van alle mogelijkheden en de weg weet in de wereld van bouw- en installatiebedrijven, professionele adviseurs en subsidies?

 

lees meer

Lees hier hoe bewoners die maatregelen genomen hebben om hun wooncomfort te verhogen en energie te besparen dat gedaan hebben. En hoe onze wooncoaches hen daarbij geholpen hebben.

lees meer

Waar vindt u een deskundige bedrijf dat u kan helpen? Op deze pagina presenteren wij u betrouwbare bedrijven. U leest hier over de kwaliteitseisen waar deze bedrijven aan voldoen.

lees meer

Elke maand schrijft een van onze wooncoaches een blog. Wat zijn ze die maand tegengekomen in hun werk? Lees hier de mooie, inspirerende, inovatieve, soms verbazingwekkende verhalen van onze coaches. Leuk en leerzaam!

lees meer

Lees hier alles over tips en ervaringen om uw huis energiebesparend te verbeteren.

lees meer

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coƶperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.