header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Persoonlijke ondersteuning

Wilt u persoonlijke ondersteuning bij het in kaart brengen van de diverse mogelijkheden die er zijn om energiebesparende of comfortverhogende maatregelen te nemen? Wilt u gratis hulp van iemand die onafhankelijk is en kennis heeft van alle mogelijkheden en de weg weet in de wereld van bouw- en installatiebedrijven, professionele adviseurs en subsidies?

 

Samen maken we een stappenplan 

Iedere grote reis begint met een eerste stap. Willen we zelfstandig zijn op het gebied van energievoorziening en niet afhankelijk zijn van Gronings aardgas, Arabische olie of hout-pellets uit Brazilië dan moet ieder huisgezin nu beginnen met energiebesparende maatregelen. Als energiecoach wil ik daarbij graag helpen om samen met de bewoners een op maat gemaakt stappenplan op te stellen.

Maak nu een afspraak

Een energiecoach komt bij u langs, bespreekt met u uw woonwensen en verzamelt gegevens over uw woning en energiegebruik. De energiecoach geeft zijn bevindingen weer in een kort rapportje, dat kan dienen als uitgangspunt voor het aanvragen van één of meerdere offertes. De energiecoach wijst u desgewenst de weg naar goede uitvoerders en/of een professionele adviseur.

Niets doen is geen optie

Energie besparen wordt steeds noodzakelijker, het mooie hierin is dat je het nuttige met het aangename kunt verenigen. Meer wooncomfort voor minder kosten, als wooncoach kijk ik graag mee naar uw plannen en geef tips en adviezen. Als we niets doen zullen in de toekomst onze kleinkinderen ongetwijfeld in een T shirt op het terras kunnen zitten, maar of ze daar blij mee zullen zijn.....?

Maak nu een afspraak

Je huis meer comfort geven en het tegelijk zuiniger maken

Dat is waar ik voor ga. In 2017 ben ik begonnen met mijn werk als wooncoach bij Deventer Energie en elke keer opnieuw ben ik blij als ik iemand heb kunnen helpen in zijn/haar zoektocht. Er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden wanneer je besluit dat je iets met energie en comfort wil doen. Ik, als wooncoach, ben hiervoor opgeleid, en ben u graag van dienst!

Maak nu een afspraak

VOOR EEN ENERGIEZUINIG EN COMFORTABEL THUIS

Samen werken om een duurzaam en comfortabel thuis te krijgen is mijn drijfveer als Wooncoach. Samen de mogelijkheden onderzoeken en hier realistische activiteiten aan verbinden, die voor jou haalbaar zijn. Als Wooncoach wil ik vooral helpen en waar mogelijk ontzorgen.

Maak nu een afspraak

Inzicht leidt tot bewustwording

Ik lever graag een bijdrage aan het verkrijgen van inzicht(en) rondom energieverbruik, duurzaamheid en leefpatronen om tot logische verduurzaming en energiebesparingen in uw huis te komen. Met als resultaat een comfortabel en gezond leefklimaat.

Maak nu een afspraak

Van elk huis een comfortabel thuis maken

Dat is mijn passie. Daarom ben ik als wooncoach verbonden aan Deventer Energie, om te doen wat ik graag doe: jouw wensen realiseren zodat jij kunt wonen zoals je dat het liefste wilt. Graag help ik je bij het in kaart brengen van hoe je wanneer welke energiebesparende maatregelen kunt nemen. Of hoe je meer comfort in je woning aanbrengt. Samen maken we een stappen plan zodat je kunt wonen zoals je wilt.

Maak nu een afspraak

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.