header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Bedrijven in de buurt

Waar vindt u een deskundige bedrijf dat u kan helpen? Op deze pagina presenteren wij u betrouwbare bedrijven. U leest hier over de kwaliteitseisen waar deze bedrijven aan voldoen.

Bonk Elektro is een klein elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in levering en installatie van zonnepanelen in Deventer en omstreken. De uitvoering, voornamelijk bij particulieren en kleine bedrijven, wordt door Ruben Bonk zelf verricht met hulp van stagiairs van MBO elektrotechniek of met lokale zelfstandige elektriciens.

Voor duurzaam bouwen bent u bij ons aan het goede adres. Haafkes Veldwachter is een middelgroot bouwbedrijf uit Deventer en gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Solard is aanbieder van complete zonne-energiesystemen aan bedrijven en particulieren. Voor zonnepaneelinstallaties, maar ook voor andere energieopwekkende systemen zoals zonneboilers, kunt u bij ons terecht.

De Glas Groep is de specialist voor het leveren, plaatsen en monteren van alle soorten beglazingen zoals HR++, isolatieglas en dubbelglas! Met glas maken we het leven mooier.

ETS Isolatie BV, uw isolatiespecialist, is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. Dit voor zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers.

Wilt u advies over energiebesparende maatregelen voor uw woning of gebouw? Energie in Beweging kan u adviseren en ondersteunen! U kunt bij ons terecht voor maatwerkadvies en ook voor begeleiding bij de uitvoering van het advies.

Pure Energie is energie waar je blij van wordt. Deze leverancier is al 5 x op rij verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland door Consumentenbond, Natuur & Milieu, WISE en Greenpeace.

Bent u aangesloten bij de bedrijvenalliantie van Deventer Energie en wilt u hier ook genoemd worden? Neem dan contact met ons op.

Isolatiebedrijf Pluimers is Europees marktleider in de isolatiebranche. Het bedrijf is opgericht in 1973 en heeft al bijna 45 jaar ervaring met isolatie in de particuliere en zakelijke sector. 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.