header

review star

Bedrijven in de buurt

Waar vindt u een deskundige bedrijf dat u kan helpen? Op deze pagina presenteren wij u betrouwbare bedrijven. U leest hier over de kwaliteitseisen waar deze bedrijven aan voldoen.

Bonk Elektro is een klein elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in levering en installatie van zonnepanelen in Deventer en omstreken. De uitvoering, voornamelijk bij particulieren en kleine bedrijven, wordt door Ruben Bonk zelf verricht met hulp van stagiairs van MBO elektrotechniek of met lokale zelfstandige elektriciens.

Voor duurzaam bouwen bent u bij ons aan het goede adres. Haafkes Veldwachter is een middelgroot bouwbedrijf uit Deventer en gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Solard is aanbieder van complete zonne-energiesystemen aan bedrijven en particulieren. Voor zonnepaneelinstallaties, maar ook voor andere energieopwekkende systemen zoals zonneboilers, kunt u bij ons terecht.

De Glas-Groep Deventer B.V. is de specialist voor het leveren, plaatsen en monteren van alle soorten beglazingen zoals HR++, isolatieglas en dubbelglas! Met glas maken we het leven mooier.

ETS Isolatie BV, uw isolatiespecialist, is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. Dit voor zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers.

Wilt u advies over energiebesparende maatregelen voor uw woning of gebouw? Energie in Beweging kan u adviseren en ondersteunen! U kunt bij ons terecht voor maatwerkadvies en ook voor begeleiding bij de uitvoering van het advies.

Pure Energie is energie waar je blij van wordt. Deze leverancier is al 5 x op rij verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland door Consumentenbond, Natuur & Milieu, WISE en Greenpeace.

Bent u aangesloten bij de bedrijvenalliantie van Deventer Energie en wilt u hier ook genoemd worden? Neem dan contact met ons op.

Isolatiebedrijf Pluimers is Europees marktleider in de isolatiebranche. Het bedrijf is opgericht in 1973 en heeft al bijna 45 jaar ervaring met isolatie in de particuliere en zakelijke sector. 

Wat zeggen klanten?

  • Nieuwe inwoonster Deventer enthousiast over wooncoach

    “Ik vind een wooncoach van Deventer Energie absoluut aan te raden. Mijn nieuwe huis bleek tot mijn verbazing helemaal niet zo comfortabel te zijn: het bleef koud in de keuken en in de kamer. Ik wilde het graag aanpakken, maar waar begin je?

  • “Een wooncoach geeft goede, concrete adviezen”

    Rob van Veenendaal is blij met de aanbevelingen van de wooncoach die hem onlangs bezocht.” Mijn energieverbruik is om verschillende redenen hoog. Ik heb de wooncoach bij ons thuis gevraagd om te kijken hoe we de energierekening kunnen verlagen. Ik kreeg hier reële adviezen voor.

  • Theo Franken

    De wooncoach heeft ons geholpen om alle mogelijkheden goed op een rijtje te zetten. Wij wilden energiebesparende maatregelen nemen maar wisten eigenlijk niet precies waar te beginnen? De wooncoach van Deventer Energie denkt me je mee, kijkt met je mee en bespreekt alle mogelijkheden met je.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.