header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Isolatiebedrijf Pluimers is Europees marktleider in de isolatiebranche. Het bedrijf is opgericht in 1973 en heeft al bijna 45 jaar ervaring met isolatie in de particuliere en zakelijke sector. 

Bij Pluimers kunt u terecht voor alle vormen van isolatie: spouwmuurisolatie, buitengevelisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie, isolatieglas en het impregneren van uw woning.

Uitgebreid assortiment

Voor het isoleren van spouwmuren, daken of vloeren maakt Pluimers gebruik van de beste isolatieproducten die er zijn: isolatiewol, PURschuim (spouwmuur en vloer) en isolatieparels (spouwmuur en bodem). Met dit uitgebreide assortiment heeft Pluimers voor elke isolatievraag een oplossing, immers elke situatie is uniek en heeft behoefte aan de best passende oplossing.

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over Pluimers als bedrijf of één van onze isolatiemogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om u te vertellen welke isolatiemaatregelen bij u het hoogste rendement opleveren. Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan op pluimers.nl of bel met 0548-516225.

Spouwmuurisolatie
Buitengevelisolatie
Vloerisolatie
Bodemisolatie
Dakisolatie
Isolatieglas 
Zoldervloerisolatie
Impregneren

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.