header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Voor duurzaam bouwen bent u bij ons aan het goede adres. Haafkes Veldwachter is een middelgroot bouwbedrijf uit Deventer en gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

De laatste 5 woningen die wij hebben opgeleverd zijn allemaal energieneutraal en uiteraard gasloos. Wij hebben veel kennis in huis op het gebied van zeer energiezuinig bouwen en installeren. Warmtepompen, zonne-energie, hoogwaardige isolatie, tripple glas zijn voor ons gesneden koek. Veel specialisten hebben wij zelf in huis.

Trias Energetica

Trias Energetica 400 x 467 Ons motto is het maximaal toepassen van de Trias Energetica. Probeer de buitenschil zo goed mogelijk te isolerenzo dat er weinig energie nodig is om de woning op te warmen. Wek deze energie duurzaam op door middel van een warmtepomp. Indien mogelijk de warmtepomp voeden middels PV panelen.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Haafkes Veldwachter B.V.
Schonenvaardersstraat 1a | 7418 CC Deventer
T +31 570 62 36 71 M +31 651 61 93 84
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. I www.haafkesveldwachter.nl

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coƶperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.