header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

In de afgelopen jaren zijn steeds meer woningen in Deventer van een slimme meter voorzien. Het voordeel van een slimme meter is dat energieleveranciers de meterstanden op afstand uit kunnen lezen. Zo hoeft u deze zelf niet meer door te geven! Naast het gebruik van slimme meters binnen woningen, is ook het gebruik van een slimme thermostaat steeds aantrekkelijker geworden voor veel woningbezitters.

Met een slimme thermostaat, kan de thermostaat op het WiFi-netwerk in huis worden aangesloten. Zo is de thermostaat op afstand te bedienen! In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van een slimme thermostaat.

Verlaag uw energieverbruik met een slimme thermostaat

Een van de voordelen van een slimme thermostaat is de mogelijkheid om het energieverbruik van uw huishouden terug te dringen. U kunt de thermostaat op afstand bedienen! Waar u deze voorheen wellicht vergat te verlagen als u naar uw werk ging, kunt u dit nu direct herstellen via een app op uw mobiele telefoon of tablet. Op deze manier voorkomt u dat de verwarming onnodig lang aan blijft staan, wat hoge energiekosten met zich mee kan brengen. Daarbij biedt de app u meer comfort! U kunt de verwarming immers al inschakelen als u onderweg naar huis bent.

Meer inzicht in uw verbruik via handige apps

Naast de mogelijkheid om de thermostaat op afstand te bedienen, kan de app u ook inzicht geven in uw verbruik. Op welke dagen verbruikte u de meeste energie in de afgelopen maand? Op welk tijdstip wordt het meeste energie in huis verbruikt? Enzovoorts. Op basis van deze informatie kunt u heel doelgericht voor besparende maatregelen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de algehele isolatie in huis, het vervangen van grootstroomverbruikers, enzovoorts. Een loodgieter kan u helpen bij het installeren van een slimme thermostaat binnen uw woning.

Bron: https://loodgietersdelft.nl/

Gratis hulp voor bewoners gemeente Deventer

Wilt u persoonlijke ondersteuning bij het in kaart brengen van de diverse mogelijkheden die er zijn om energiebesparende of comfortverhogende maatregelen te nemen? Wilt u gratis hulp van iemand die onafhankelijk is en kennis heeft van alle mogelijkheden en de weg weet in de wereld van bouw- en installatiebedrijven, professionele adviseurs en subsidies? Kijk eens op het Energieloket van Deventer Energie of maak direct een afspraak met een van onze wooncoaches.

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coƶperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.