header

review star

In de afgelopen jaren zijn steeds meer woningen in Deventer van een slimme meter voorzien. Het voordeel van een slimme meter is dat energieleveranciers de meterstanden op afstand uit kunnen lezen. Zo hoeft u deze zelf niet meer door te geven! Naast het gebruik van slimme meters binnen woningen, is ook het gebruik van een slimme thermostaat steeds aantrekkelijker geworden voor veel woningbezitters.

Met een slimme thermostaat, kan de thermostaat op het WiFi-netwerk in huis worden aangesloten. Zo is de thermostaat op afstand te bedienen! In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van een slimme thermostaat.

Verlaag uw energieverbruik met een slimme thermostaat

Een van de voordelen van een slimme thermostaat is de mogelijkheid om het energieverbruik van uw huishouden terug te dringen. U kunt de thermostaat op afstand bedienen! Waar u deze voorheen wellicht vergat te verlagen als u naar uw werk ging, kunt u dit nu direct herstellen via een app op uw mobiele telefoon of tablet. Op deze manier voorkomt u dat de verwarming onnodig lang aan blijft staan, wat hoge energiekosten met zich mee kan brengen. Daarbij biedt de app u meer comfort! U kunt de verwarming immers al inschakelen als u onderweg naar huis bent.

Meer inzicht in uw verbruik via handige apps

Naast de mogelijkheid om de thermostaat op afstand te bedienen, kan de app u ook inzicht geven in uw verbruik. Op welke dagen verbruikte u de meeste energie in de afgelopen maand? Op welk tijdstip wordt het meeste energie in huis verbruikt? Enzovoorts. Op basis van deze informatie kunt u heel doelgericht voor besparende maatregelen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de algehele isolatie in huis, het vervangen van grootstroomverbruikers, enzovoorts. Een loodgieter kan u helpen bij het installeren van een slimme thermostaat binnen uw woning.

Bron: https://loodgietersdelft.nl/

Gratis hulp voor bewoners gemeente Deventer

Wilt u persoonlijke ondersteuning bij het in kaart brengen van de diverse mogelijkheden die er zijn om energiebesparende of comfortverhogende maatregelen te nemen? Wilt u gratis hulp van iemand die onafhankelijk is en kennis heeft van alle mogelijkheden en de weg weet in de wereld van bouw- en installatiebedrijven, professionele adviseurs en subsidies? Kijk eens op het Energieloket van Deventer Energie of maak direct een afspraak met een van onze wooncoaches.

 

Deel dit via:

Wat zeggen klanten?

  • Nieuwe inwoonster Deventer enthousiast over wooncoach

    “Ik vind een wooncoach van Deventer Energie absoluut aan te raden. Mijn nieuwe huis bleek tot mijn verbazing helemaal niet zo comfortabel te zijn: het bleef koud in de keuken en in de kamer. Ik wilde het graag aanpakken, maar waar begin je?

  • “Een wooncoach geeft goede, concrete adviezen”

    Rob van Veenendaal is blij met de aanbevelingen van de wooncoach die hem onlangs bezocht.” Mijn energieverbruik is om verschillende redenen hoog. Ik heb de wooncoach bij ons thuis gevraagd om te kijken hoe we de energierekening kunnen verlagen. Ik kreeg hier reële adviezen voor.

  • Theo Franken

    De wooncoach heeft ons geholpen om alle mogelijkheden goed op een rijtje te zetten. Wij wilden energiebesparende maatregelen nemen maar wisten eigenlijk niet precies waar te beginnen? De wooncoach van Deventer Energie denkt me je mee, kijkt met je mee en bespreekt alle mogelijkheden met je.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.