header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Draag je Deventer Energie een warm hart toe? Word lid! Leden kunnen gebruik maken van de producten en diensten van Deventer Energie, zoals levering van Deventer Windstroom en deelname in onze duurzame energieprojecten. Leden praten ook mee over de plannen en activiteiten van de coöperatie. Samen werken we aan nieuwe duurzame energieprojecten en stimuleren we energiebesparing.

Als lid ontvang je regelmatig onze digitale nieuwsbrief en uitnodigingen voor ledenvergaderingen, bijeenkomsten en duurzame activiteiten, zoals open dagen van het Windpark Kloosterlanden.

Contributie

Je kunt je op elk moment in het jaar aanmelden als lid. De contributie wordt berekend vanaf het kwartaal nadat je je hebt aangemeld en heeft altijd een doorlooptijd van 12 maanden. Voorbeeld: Je wordt lid per 15 februari. Het lidmaatschap gaat direct in. De contributie wordt berekend vanaf het eerstkomende kwartaal; dus is de ingangsdatum 1 april en einddatum een jaar later op 31 maart.
De contributie bedraagt € 20,- per 12 maanden en is per vooruitbetaling verschuldigd. 

Wij vinden het prettig als je de contributie automatisch betaalt. Daarvoor kun je ons machtigen. Door je aan te melden als lid ga je akkoord met de statuten en het huishoudelijk reglement van de coöperatie. Opzeggen kan alleen schriftelijk of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk één maand voor het verstrijken van de contributieperiode.

Lid worden?

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.