header

Heb je interesse in schone energie, maar is het niet mogelijk om zelf zonnepanelen te plaatsen? Of staat je huis niet gunstig ten opzichte van de zon? Dan is gezamenlijk zonne-energie opwekken op een ander dak de oplossing.

Deventer Energie biedt je de mogelijkheid gemakkelijk zonne-energie op te wekken en daarbij te profiteren van een goed rendement.

Wat is een Postcoderoosproject?

Om iedereen in de gelegenheid te stellen zelf duurzame energie op te wekken heeft de overheid de Postcoderoosregeling in het leven geroepen. Met deze regeling krijgen leden van een coöperatie een energiebelastingkorting op zijn of haar energienota voor lokaal en duurzaam opgewekte elektriciteit. Door deze landelijke regeling van de overheid kunnen inwoners van een wijk of dorp met elkaar op een financieel rendabele manier aan de slag met lokaal en duurzame energie. 

Deventer Energie helpt

Deventer Energie heeft de kennis en ervaring om een postcoderoosproject te helpen ontwikkelen en realiseren! In 2017 en 2018 heeft Deventer Energie een groot Zonneroosproject gerealiseerd. Inmiddels hebben zich bij Deventer Energie al verschillende buurt-initiatieven gemeld om ook een postcoderoosproject op te zetten. Zij hebben de deelnemers en lokale contacten, wij de kennis om de projecten snel te realiseren. Onze gezamenlijke inzet is om in 2019 minstens twee nieuwe projecten te realiseren.

Meedoen? Meld je vrijblijvend aan

De huidige initiatieven zijn gesitueerd in het noordoostelijke gedeelte van Deventer (met de postcodes 7411 – 7417) en Diepenveen/Schalkhaar. Als je interesse in deelname in onze nieuwe postcoderoosprojecten hebt, kun je je nu al (vrijblijvend) aanmelden. Wij noteren jouw gegevens en houden je verder op de hoogte.

Informatieavond woensdag 3 april

Duurzaam Diepenveen en de Deventer Energie Coöperatie organiseren op woensdag 3 april aanstaande een informatieavond over het nieuwe postcoderoosproject wat dit jaar gerealiseerd wordt. Tijdens de avond wordt ingegaan op alle ins en outs van een postcoderoosproject, hoe werkt het, wat zijn de voordelen en hoe kunnen geïnteresseerden deelnemen. U bent welkom op woensdag 3 april 2019 vanaf 19.30 uur in het Kulturhus aan de Dorpsstraat 30 in Diepenveen. De toegang is gratis, u wordt ontvangen met een kop koffie en het programma start om 20.00 uur. Deze avond is met name gericht op bewoners in de postcodegebieden 7412, 7413, 7414, 7415 en 7431 maar iedereen is welkom. Lees hier meer over de informatieavond. 

De voordelen

• Financieel voordeel - 15 jaar lang een zéér laag energietarief
• Milieu - een bijdrage aan een duurzame, schonere leefomgeving
• Lokale economie – voor en door Deventernaren
• Gemak - geen zorgen over installatie, onderhoud en administratie
• Onafhankelijk - je bent niet afhankelijk van de salderingsregeling
• Geen hogere WOZ waarde of verzekeringswaarde van je eigen woning

Download hier de flyer

Neem contact met mij op

Ik ben geïnteresseerd in zonnepanelen op een ander dak. Neemt u aub contact met mij op.
Vul a.u.b. uw naam in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw e-mailadres in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw bericht en/of vraag in.

 

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.