header

zonne energie juni

De avond

Wilt u uw oude cv-ketel vervangen door een warmtepomp, het verbruik van aardgas verminderen of helemaal van het aardgas af? Of bent u nog niet zover maar wilt u zich wel vast oriënteren op alle mogelijkheden? Kom dan naar de 2e informatieavond "Wonen zonder aardgas" op 29 mei. 

Tijdens deze avond zullen de alternatieven voor de traditionele cv-ketel besproken worden. De heer Henk Kasper (Energie in Beweging) vertelt u alles over het verbeteren van uw woning om deze voor te bereiden op aardgasloos wonen. De tweede spreker, de heer Ben Dull (Energie in Actie) gaat in op de alternatieven voor de cv-ketel. Ook zaken als kosten en impact voor u als bewoner komen aan de orde. Na de pauze worden vervolgens de ingezonden vragen plenair beantwoord en is er nog alle gelegenheid om aanvullende vragen te stellen.

Wat heeft u eraan?

• u krijgt veel informatie aangereikt waarmee u betere keuzes kunt maken
• u kunt uw vragen stellen aan deskundigen
• u kunt uw afspraken maken met wooncoaches (gratis en onafhankelijk), zodat u, gericht op uw eigen situatie, meer de diepte in kunt.

Laat u uitgebreid informeren over de alternatieven en kom 29 mei naar de informatieavond. Om erbij te kunnen zijn dient u zich in te schrijven.

Inschrijven

Deel dit via:

zijbalk:

Voor wie
Huiseigenaren in de gemeente Deventer die zich afvragen hoe van het aardgas af te komen of te verminderen in een bestaande woning.

Wanneer
Dinsdag 29 mei
Tijdstip 19.30 – 21.30 uur
Inloop vanaf 19.00 uur

Kosten
Gratis

Locatie
Saxion 
Handelskade 75
Deventer

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.