header

Op dinsdagavond 11 december vanaf 19.30 uur organiseert Deventer Energie haar halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Meer informatie en agenda vindt u hier.

Na de succesvolle eerste lezing droeg Jan Terlouw Bas Heijne voor als de hoofdspreker voor de tweede editie op woensdag 12 december 2018. Criterium voor de spreker is dat deze kan en wil spreken binnen de doelstelling van de lezing; de rol van de maatschappij en de politiek in een noodzakelijke duurzame wereld.

Zo vlak voor de kerstdagen is er op zaterdag 15 december van 13.00-16.30 uur een sfeervolle kleinschalige kerstmarkt op het erf van de Ulebelt. Samen met buurtbewoners organiseert de Ulebelt-zorggroep deze middag. In de Kikkerkeet, het Uilennest, bij BSO Sam&Michiel en buiten op het erf is weer van alles te beleven.

 

Op zaterdag 29 december wordt er een stampotwandeling georganiseerd op de Holterberg. Met een gids naar het winterse bos en over de heide. Na de wandeling een heerlijk stamppotbuffet bij buurman Woody’s en als afsluiting naar het natuurmuseum.

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.