INGEVULD: Vacature penningmeester Bestuur Zonnedaken Deventer Energie Coöperatie

Zonnedaken Deventer Energie Coöperatie zoekt een Penningmeester! 

Ben jij geïnteresseerd in de energietransitie en heb je affiniteit met financiën? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Zonnedaken Deventer Energie Coöperatie is opgericht door de Deventer Energie Coöperatie met als doel om meer zonne-energie in de gemeente Deventer te realiseren. Centraal staat dat we zoveel mogelijk Deventenaren de mogelijkheid willen bieden om te investeren en te profiteren van de projecten. Inmiddels zijn er al vier projecten gerealiseerd.

Het voorbereiden en ontwikkelen van de projecten wordt verzorgd door de vrijwilligers van de werkgroep Zonnedaken. Samen met een ingehuurde projectleider en een leverancier van zonne-energie-systemen worden geschikt bevonden daken voorzien van zonnepanelen om zo duurzame stroom aan het lokale net te kunnen leveren. 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een betrokken Deventenaar die ervaring en deskundigheid op het gebied van financiën wil inzetten voor de verdere ontwikkeling van de coöperatie. Een financial die zorgdraagt voor het reilen en zeilen van de financiële kant van de Coöperatie.

Je werkt samen met een boekhoudster en een accountantskantoor.

Profiel

Je hebt ervaring, kennis en kunde op het gebied van financiën. Je hebt een hands on mentaliteit. Bent integer en je bent je bewust dat je in een coöperatie opereert en werkt met vrijwilligers. Je kan het overzicht bewaren en bent in staat contacten met diverse stakeholders te onderhouden. Daarnaast heb je een warm hart voor de energietransitie en de bijbehorende technologieën en wil dit ook uitdragen in Deventer

Jij fungeert als hoeder van de financiën.

Wat bieden wij

Wij bieden je een plek in een enthousiast bestuur. Dit bestuur werkt nauw samen met een enthousiast team van vrijwilligers die de projecten oppakken en tot bloei brengen.

De functie is onbezoldigd. Er wordt een bestuursaansprakelijkheidsverzekering gehanteerd.

Heb je belangstelling dan kan je per mail reageren bij Karen Kraay, bestuurslid Zonnedaken DEC (ckraay@deventerenergie.nl)

To top