Leden en voordelen

Lidmaatschap Deventer Energie

Draag je Deventer Energie een warm hart toe? Word lid! Leden kunnen gebruik maken van de producten en diensten van Deventer Energie, en deelname in onze duurzame energieprojecten. Leden praten ook mee over de plannen en activiteiten van de coöperatie. Samen werken we aan nieuwe duurzame energieprojecten en stimuleren we energiebesparing.

Als lid ontvang je regelmatig onze digitale nieuwsbrief en uitnodigingen voor ledenvergaderingen, bijeenkomsten en duurzame activiteiten.

Via deze website en deze link kan korting worden gekregen tot € 50 per jaar op een energielevering contract bij onze partner Pure Energie.

Contributie

Je kunt je op elk moment in het jaar aanmelden als lid. De contributie wordt berekend vanaf het kwartaal nadat je je hebt aangemeld en heeft altijd een doorlooptijd van 12 maanden. Voorbeeld: Je wordt lid per 15 februari. Het lidmaatschap gaat direct in. De contributie wordt berekend vanaf het eerstkomende kwartaal; dus is de ingangsdatum 1 april en einddatum een jaar later op 31 maart.
De contributie bedraagt € 25,- per 12 maanden en is per vooruitbetaling verschuldigd. 

Wij vinden het prettig als je de contributie automatisch betaalt. Daarvoor kun je ons machtigen. Opzeggen kan alleen schriftelijk of per e-mail uiterlijk één maand voor het verstrijken van de contributieperiode.

To top