Maak een afspraak

Maak nu een afspraak en ontdek hoe je duurzamer, comfortabeler en goedkoper kunt wonen.  

Wil je liever geen energiecoach aan huis? We bieden ook nog steeds de mogelijkheid om via een Zoom sessie het gesprek aan te gaan met één van onze energiecoaches. Zie hiernaast.

Zoom sessie met Energiecoach

Heb je vragen over verduurzaming van je woning die je, ondanks de beperkingen van Corona, wilt bespreken. Boek dan een zoom-sessie met onze Energiecoach. Na het maken van de afspraak ontvang je een mail met daarin een koppeling en wachtwoord om op de afgesproken tijd een gesprek te hebben met onze Energiecoach.

Financieel spreekuur

Onze coach kan eventueel ook meedenken over financiering, hij of zij is op de hoogte van de bestaande subsidieregelingen. Je kan daarnaast ook een afspraak inplannen voor het spreekuur financieel advies. Dit spreekuur wordt 1x per 2 weken aangeboden door een ervaren energiecoach in samenwerking met een financieel adviseur duurzaam wonen van de Rabobank Salland.

VVE’s

Voor VVE’s zijn er diverse mogelijkheden om plannen te maken voor de verduurzaming van het gezamenlijke gebouw. Ben je lid van het bestuur of lid van een actieve werkgroep en wil je een keer doorpraten over de mogelijkheden? Maak dan een belafspraak. We plannen dan een bijeenkomst met de werkgroep of het bestuur om de diverse aanpakken te bespreken.

To top