header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Deventer Energie Coöperatie is een lokale energiecoöperatie die wil bijdragen aan de vermindering van het gebruik van fossiele energie. In mei 2012 sloegen zo’n 75 inwoners, (overheids-) instellingen en ondernemers de handen ineen met een heldere missie, er samen voor zorgen dat we onze aarde duurzaam achterlaten, door op lokale schaal te handelen.

Draag je Deventer Energie een warm hart toe? Word lid! Leden kunnen gebruik maken van de producten en diensten van Deventer Energie, zoals levering van Deventer Windstroom en deelname in onze duurzame energieprojecten. Leden praten ook mee over de plannen en activiteiten van de coöperatie. Samen werken we aan nieuwe duurzame energieprojecten en stimuleren we energiebesparing.

Deventer Energie is een coöperatie, die bestaat uit een bestuur, leden, werkgroepen en een projectbureau. Begin 2020 heeft Deventer Energie ca. 300 leden, waarvan een groot deel participeert in projecten en/of als klant energie afneemt.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.