Projecten

Deventer Energie Coöperatie voert projecten uit in eigen beheer. Voorbeelden hiervan zijn het realiseren van zonnedaken, het inzetten van energiecoaches onder de Deventenaren of het deelnemen in windprojecten zoals in Kloosterlanden. Ook voert de coöperatie projecten uit in opdracht van de gemeente Deventer. Het Energieloket en “Deventer Helpt isoleren” zijn hier voorbeelden van. Klik hieronder op de projecten voor meer informatie.

Zonnedaken DEC

Vanaf begin 2021 werkt de Deventer Energie Coöperatie aan de ontwikkeling om daken in de gemeente Deventer te voorzien van zonnepanelen. Zonne-energie voor en door Deventeraren!

Windprojecten DEC

Deventer Energie maakt écht werk van duurzame energie. Wie over de snelweg A1 bij Deventer rijdt, kan ze niet missen: de twee Deventer windmolens. En dit is nog maar het begin…

Deventer Helpt

Wil jij besparen?
Wij betalen!

Gerealiseerde projecten

Deventer Energie Coöperatie heeft reeds een aantal projecten succesvol afgerond en in beheer genomen. Wilt u weten welke?

Als Coöperatie blijven we ons inzetten om duurzame projecten te realiseren voor een groenere toekomst. We gaan nog meer zonnedaken realiseren, maar wat de toekomst brengt weten we ook niet. Wie weet kunnen we ook met warmtenetten aan de slag, of biogas, of waterstof.

To top