Deelnemersinformatie

Als inwoner van de gemeente Deventer kunt u deelnemen aan het project en daarmee coöperatieve duurzame energie-opwek in de gemeente mogelijk maken. Aanmelden werkt als volgt: 

  1. U kunt uw interesse in deelname kenbaar maken door u aan te melden via het inschrijfvenster op deze website. Met uw aanmelding komt u op een lijst van geïnteresseerden te staan. Uw opgave is vrijblijvend.
  2. Wanneer een daklocatie gerealiseerd gaat worden waarvoor u in aanmerking komt, krijgt u van ons een uitnodiging om u aanmelding te bevestigen en wordt u uitgenodigd om uw inleg en Zondeel te voldoen.
  3. Na ontvangst betaling bent u officieel lid van de coöperatie en neemt u deel aan een dakproject.

Voorwaarden, Zondeel en rendement

Met uw deelname wordt u lid van de Zonnedaken DEC coöperatie U.A. U betaalt hiervoor eenmalig € 15 lidmaatschapsgeld. Als lid kunt u maximaal 2 Zondelen aanschaffen. Met uw investering maakt u het mogelijk dat de projecten gerealiseerd kunnen worden. De coöperatie lost uw investering in 15 jaar af met een (verwacht) rendement van 5%. 

De volgende voorwaarden en informatie zijn van toepassing:

  • deelnemer wordt lid van de coöperatie “Zonnedaken DEC”
  • deelnemer moet binnen het postcoderoos gebied van één van de 5 projectlocaties wonen
  • deelnemer kiest voor deelname met 1 Zondeel (€ 450) of 2 Zondelen (€ 900)
  • een Zondeel bestaat uit 7 zonnepanelen t.w.v. 2,5 kWp aan opgesteld vermogen
  • Zonnedaken DEC bepaalt de definitieve deelname aan een project op basis van het moment dat diegene zich heeft opgegeven als geïnteresseerde (lijst wordt sinds 2018 bijgehouden) 

Leden-en Deelnemersovereenkomst Zonnedaken DEC

Toelichting uitnodiging Zonnedaken DEC

Informatiememorandum Zonnedaken DEC

Akte van Oprichting Zonnedaken DEC

To top